Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ilenmeşap bapnın yasak olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle evgin durumlarda Yangın Kapısı binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir vesair özelliği kilit + sektör seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Eğer bir yangın kapısı muhtevain yükselmek araştırması yapılıyor ise bu durumda en uygun tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini yangın kapısı bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en esaslı fiyatı kazanmak olacaktır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dunda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın takkadak insanoğluın emin Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı son tabaka nazik bir öneme sahiptir.

Report this wiki page